ninjas

Natt står redo med glatt humör och wokpanna för att leverera gott käk till er alla!

Ninjas i Kramforsviken, vilka är vi och varför finns vi?

Jag som startat denna verksamhet heter Jerry Larsson och äger även fartyget M/S Ådalen III, som idag har sin hemmahamn i Kramforsviken.

När jag köpte fartyget tog min far tag i sin dröm om att bygga upp en vacker knytpunkt vid vattnet för allmänheten, båt- och campinglivet. Denna plats hette förut Öds kaj och var en plats som låg gömd i sly men som han såg stor potential i. Efter några år av hårt arbete och stora visioner är detta område idag en helt magisk vik som blomstrar mer och mer för varje år.

Öds kaj kallas numera Kramforsvikens Camping & Båthamn och det är här, bara någon meter från vattnet som vi byggt upp detta matställe.

 

De tre främsta syftena med matstället är:

1. För att behålla kompetens och kvalitet i många år framöver vill vi kunna erbjuda heltidsjobb året runt till vår ovärderliga kökspersonal som arbetar säsongsvis på fartyget.

2. Att ge Kramforsbor och turister möjlighet att njuta på en härlig uteservering vid vattnet under sommaren, och god, stabil take away-mat på vintern.

3. Att lyfta Kramforsvikens Camping & Båthamn ytterligare en nivå.

Den mat som serveras hos oss på Ninjas under våren, hösten och vintern lagas av en glad kille som heter Natt, en huvudspelare på fartyget under sommaren och på detta matställe resten av året. Han lagar thaimat från grunden med thailändska kryddor som du älskar, krispiga vårrullar och surdegspizzor som sticker ut från de traditionella!

I dagsläget vet vi inte vilken typ av mat som kommer finnas på vår uteservering till sommaren då Natt kliver ombord på Ådalen III för att arbeta i köket där. Men kanske du är en fena på matlagning? Eller vet du någon som är det? Hör gärna av dig till info@adalen3.com.

Vi hälsar dig och dina vänner varmt välkomna till oss!